Műanyag nyílászáró
gyártás és beépítés

21. századi nyílászárók

A műanyag nyílászáró kedvező tulajdonságainak köszönhetően az új évezred ablakrendszere - az elegáns profil modern formatervezésű, tetszetős, a horganyzott acélmerevítés nagy szilárdságot biztosít, tartós, légmentesen zár, szín-stabil, könnyen tisztítható, karbantartása egyszerű, nem vetemedik és megfelel számos európai szabványnak.

 

Modern elvárásokat teljesítő

 

A korszerű nyílászárókkal szemben alapkövetelmény az optimális hő- és hangszigetelés, a megfelelő fénybebocsátás, a hosszú élettartam, valamint a betörés elleni védelem.

 

Az általunk gyártott műanyag nyílászárók fentieknek feltétel nélkül eleget tesznek.

 

A kiváló minőségű alapanyagok, szerelvények, valamint a felhasznált segédanyagok biztosítják nyílászáróink hosszú élettartamát.

 

Az érvek mellettünk szólnak

 

Felhasznált műanyag profil

 

A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal, gazdag profil- és vasalat választékukkal, nagyszerű technikai megoldásaikkal, valamint esztétikus megjelenésükkel méltán vívták ki helyüket a minőségi nyílászárók kategóriájában.

 

 

A SCHÜCO szerkezet

A SCHÜCO CORONA rendszer további előnyöket nyújt a profilokhoz fejlesztett egyedi Vario-Tec vasalatrendszer alkalmazásával, melyet három biztonsági fokozatban fejlesztettek ki, így ezek megfeleltek a Magyar Biztosítók Szövetsége által támasztott szigorú követelményeknek.

 

Széles profilválasztékunk bő lehetőségeket kínál a vásárlók számára. A választás lehetőségét tovább gazdagítja a nyílászárók széles színválasztéka, amelyet jelenleg a profilok tizenkét faerezetű és további számos, színes, UV-álló fóliázása biztosít.

 

Tekintse meg széles választékunkat műanyag bejárati ajtókból!

 

Bő kínálatunkból biztosan meg fogja találni az Önhöz leginkább illő ajtót!

 

Műanyag bejárati ajtó katalógus

 

Rendelje meg nyílászáróit nálunk!

Amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásainkat, hívja fel az alábbi telefonszámok egyikét, vagy küldjön e-mailt a megadott címre, vagy fáradjon be telephelyünkre!

Díjmentes felmérés

 

06-32/512-700

Írjon nekünk!

 

nyilaszaro@fortbau.hu

2021 - FORT-BAU Építőipari, Kereskedelmi

és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Székhely: 1074 Budapest, Dohány u. 29.

Telephely: 3100 Salgótarján, Ruhagyári út 32. (Központ, üzem)

 

Cégjegyzékszám: 01-10-140991

Adószám: 28763291-2-42

 

 

 

Impresszum

Adatkezelés

Műanyag nyílászáró
gyártás és beépítés